Dóna'ns les teves dades i et farem arribar a la teva adreça de correu electrònic el butlletí amb les darreres novetats de l'ateneu i les activitats.

També si vols pots facilitar-nos el teu telèfon mòbil per enviar-te informació rellevant per whatsapp o SMS (funcionalitat encara en desenvolupament). Vols compartir idees? Tenim un grup de whatsapp obert on qui vol pot entrar i compartir les seves activitats, de l'ateneu, de Lliçà, activitats culturals, d'entitats... Connecta-hi!

Mai facilitarem les teves dades personals a altres ni en farem un ús diferent del descrit abans. Sempre que vulguis podràs accedir a les dades, modificar-les, que les esborrem... Trobaràs tota la info a la nostra política de privacitat, a la web.

Aquest butlletí l'enviem via Mailchimp, que compleix amb les normatives en matèria de protecció de dades de la Unió Europea.
* Obligatori

A l'Ateneu l'Aliança de Lliçà d'Amunt usarem les dades que ens facilitis en aquest formulari per mantenir-nos en contacte i fer-te arribar informacions sobre l'ateneu. Si-us-plau, confirma quins canals vols que utilitzem per fer-te arribar informació:

Email Marketing Powered by Mailchimp